Bubbies

bubbies

Bubbies eller Bubbies Homemade Ice Cream and Desserts är en glasstillverkare i Hawaii. Företaget grundades i Honolulu, men huvudkontor och produktion ligger nu i Aiea. Företaget säljer glasstårtor and mochiglass i såväl USA som i flera andra länder. Bubbies mochiglass har röstats fram som läsarnas val i. Det var Bubbies Mochi Ice Cream Hawaii jag fick till dessert på min födelsedag. Helt nytt för mig men beroendeframkallande gott. Det är gräddglass av hög kvalitet i en mjukt skal av söt och smaksatt rispasta (mochi). Den görs på Hawaii och finns i många smaker. Så väldigt kända på Hawaii och i USA. Vad är Bubbies? Tänk dig en liten kaka, fast gjord av glass. Voilà – där har du bubbies! Läs mer om glassnyheten här!

Bubbies - skilsmssan

I form av mochiglass har rispastan spridits över världen och på Hawaii är det ett välkänt inslag på öns många glassbarer. Bubbies är en gräddglass av högsta kvalitet omgiven av sötad och smaksatt rispasta, kallad mochi. Jag bor i Nacka med charmigaste, busigaste Magda 2½ år och härligaste, minitonåringen Annie snart 6 år. Väldigt svårt att välja en favorit för de var alla så goda och smakar väldigt olika. Njut av Bubbies för att de smaker så gott.. Jag gillar att ha koll på trender inom matbranschen, så det kommer ni få läsa om, förutom en massa recept såklart.

Bubbies - snabbt bredband

Då jag inte bloggar är jag gymnasielärare i svenska och engelska. Det är gräddglass av hög kvalitet i en mjukt skal av söt och smaksatt rispasta mochi. Efter att ha studerat näringslära experimenterade han med olika ingredienser och olika typer av smakkombinationer. Vet du om att Bubbies är en boll av lycka? Vad är då Bubbies då? En explosion av lycka. bubbies

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *