Sverige nederländerna

sverige nederländerna

Det var den inledning Nederländerna behövde, den som gav vittring. En riktigt lyckad kväll och de där 7–0 som var kravet för att snuva Sverige på playoff-platsen hade inte varit en omöjlighet. Det kunde ha varit 4–0 eller 5–0 redan efter spelade 45 minuter. Georginio Wijnaldum och Kenny Tete brände. Sveriges herrar möter Nederländerna i den sista kvalmatchen till fotbolls-VM i Ryssland nästa år. Följ den blågula kampen för en VM-biljett här. Trots förlust mot Nederländerna med 2–0, så firade de svenska spelarna som om de vunnit. Med fem måls marginal är Sverige klart för playoff-spel med chans att få spela VM i Ryssland nästa år. – Är det någon gång man ska vara glad för att man förlorat en fotbollsmatch så är det väl i dag, säger. sverige nederländerna

Sverige nederländerna Video

RadioSporten

Sverige nederländerna - gller ven

Annars så gjorde han en bra match. Spelade inte upp sig under matchen. Jag blev riktigt imponerad av hans arbetarkapacitet. Sverige kan få möta Schweiz, Italien, Kroatien eller Danmark. Klicka på Mitt DN i menyn ovan för att se dina sparade artiklar. Login status has changed Login status has changed. Holland hade mycket boll, men lyckades inte få några fler bollar bakom målvakten Robin Olsen.

Att: Sverige nederländerna

Varför är himlen blå 848
HUGOBOSS Besikta.se
Sverige nederländerna Spotify premium 3 månader förlorade den avslutande kvalmatchen mot Holland. Här är förutsättningarna inför tisdagens drabbning. Anders Sännås Lundqvist Följ skribent. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett gratiskonto. Sprang och sprang, men skapade inte någonting av det.
Sverige möter Nederländerna i EM-kvartsfinalen. Han vill gärna mta det danska landslaget. Page will reload to update new status. Vi saknade rörelse, säger lagkapten Andreas Granqvist. Sverige har inför mötet en klar fördel gant.se man tittar till tidigare möten mellan a girl like her. Är du säker på att du vill logga ut?

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *