Elektra marvel

elektra marvel

Daredevil, på svenska även kallad Demonen och Våghalsen, är en superhjälte från Marvel Comics skapad av Stan Lee och Bill Everett. Han gjorde av Ben Affleck. En borttagen scen ur spinoff-filmen Elektra (), senare inkluderad i director's cut-versionen, får man se Affleck återigen reprisera sin roll i en drömsekvens. Det finns ju som bekant ett antal olika slotmaskiner som Playtech har utvecklat i samarbete med Marvel och detta är alltså inget undantag. Här får du stifta bekantskap med den vackra och dödliga lönnmördaren Elektra. Man skulle nog kunna kalla henne för den mest farliga kvinnan bland just de kvinnliga superhjältarna ur. Elektra är en amerikansk film från Den är en så kallad "spin-off", det vill säga en avläggare (utbrytning) från filmen Daredvil från Båda filmerna bygger på seriefiguren Elektra Natchios som ingår i förlaget Marvel Comics produktion. Regissör är Rob Bowman.

Elektra marvel Video

10 Things Marvel Wants You To Forget About Elektra Story av Frank Miller. Det unika med Daredevil är att han är blindmen som kompensation har fått förhöjda sinnen och en sorts elektra marvel. The Avengers  · Avengers: En dag knuffade han undan en gammal man ur sto nyheterna från trafikolycka och lasse på backen i ansiktet av en behållare med radioaktivt footaway som flög av från den kraschande lastbilen. Ett skeende som avslutades av att en ninjaliknande varelse Sticks förtrogne återupplivade henne. Du väljer antingen pilbågen, kaststjärnan eller svärden.

Elektra marvel - Jesper Mattssons

Stan Lee Bill Everett. Han har fått smeknamnet "Mannen utan fruktan". I och med att Spindelmannen var tillsammans med Black Cat som ger alla i sin närhet otur kunde hon lätt få honom på fall med några snabba slag och sparkar vilka fick Spindelmannen att medvetslös åka ut genom fönstret och landa hårt på en nyss ankommen polisbil, flera våningar nedanför , för att sedan ta hand om Black Cat, vars oturskrafter inte verkade infektera Elektra. När hon var klar med Black Cat hade oturligt nog polisen anlänt och hon kunde därmed inte avsluta sitt jobb med Spindelmannen utan lämnade istället platsen. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Som de allra flesta vet så är Marvels stall med superhjältar ganska gediget och det är inte direkt ont om superkrafter som hjälper till att rädda världen från alla möjliga skurkar som härjar och på diverse olika sätt vill ta över världen. Därefter bekämpar han brott och superskurkar under namnet Daredevil. elektra marvel

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *