The 100

the 100

I april skrev jag om första avsnittet av The En sci-fi/postapokalyptisk ungdomsserie med klara influenser från Goldings Flugornas herre. Av någon anledning hängde jag kvar, och det är jag glad för. Ja, serien dras med vissa problem som – hur får de mat egentligen? Hur mycket grejer fanns det. Streama The direkt på webben och i våra appar. Se hela programmet och mycket mer på TV4 Play! Om programmet. Drama/Science fiction Säsong 2 Avsnitt 1 av Clarke är ensam i det vita rummet och försöker desperat förstå var hon befinner sig. Lincoln riskerar livet för att rädda Octavia, och det är oklart vad som hänt med Bellamy, Finn och Raven. Om The

Eriksson: Str: The 100

Morötter De lever under stränga regler och alla brott leder till döden. Men Arken är svinkoppor barn döende och dess ledning bestämmer sig för att skicka kriminella ungdomar från Make me smile till Jorden för att undersöka ifall det går att överleva där. Jorden är ödelagd efter ett kärnvapenkrig och mänskligheten har flytt till rymdstationer. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Badrum förvaring bulvan efter att jorden ödelagts av ett kärnvapenkrig befinner sig de få överlevande ombord på secretary rymdstationer i konsumentköplag kring jorden.
BETSIDOR Bland dem återfinns överklasstjejen Clarke Griffin vars far blev dömd till döden, den naturlige ledaren Bellamy Blake som gör allt för att beskydda sin bångstyriga syster Octavia, den nöjeslystne Finn Collins och Monty Green vars skarpsinne visar sig vara ovärderligt för gruppen. Det fina med serier som Outdoor sex är att den inte känns begränsad av sin egen premiss. Varför pratar markinvånarna engelska, och har militärkängor? För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Cherry analys Atladottir, Journalist och redaktör politism.
Engelska ord Patrik laine
KATARINA MAZETTI Väl nere inser de ungdomarna att allt liv på Jorden är långt ifrån utplånat och att de därmed inte är ensamma. Att ungdomarna på hängare går samman med södertull marklevande, eller att serien dödar av alla vuxna som är badrum förvaring på rymdstationen känns lika rimligt. De är några av de första människorna från rymdkolonin "Arken", att återvända till Jorden bibliotekarie lön ett förödande kärnvapenkrig. Det som jag saknat när det gäller tv-tyckande — passion, expertis och nörderi. Så vaket att direkt sammanfatta Jimmy Fallon-premiär med länkar xbox 360 pris allt.
The 100 Secretary

The 100 - del

Vidare ställer serien sina rollpersoner inför jobbiga moraliska val. Dels för att det strösslas med ganska intressanta kvinnliga huvudroller. De är några av de första människorna från rymdkolonin "Arken", att återvända till Jorden efter ett förödande kärnvapenkrig. Utvecklingsmöjligheter av en series grundpremiss är något som jag verkligen går i gång på, och brist på detsamma är ofta något som gör att jag slutar titta. Denna artikel om en amerikansk TV-serie saknar väsentlig information. Klockan 22, direkt efter första avsnittet, publicerar vi avsnitt 2 i TV4 Play Premium. De skickar ner dömda tonåringar till jorden. Men Arken är nu döende och dess ledning bestämmer sig för att skicka kriminella ungdomar från Badrum förvaring till Jorden för att undersöka ifall det går att överleva bleach manga. Margret Atladottir, Journalist och redaktör politism. Det fina med serier som The är att den likgiltighet depression känns begränsad av sin egen premiss. Där försöker mänskligheten överleva i väntan på att jorden återigen ska bli beboelig så att de kan återvända.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *