Väsby vårdcentral

väsby vårdcentral

Söker du Husläkare / vårdcentral i Upplands Väsby, Stockholms län? På montalbano.info finns 5 mottagningar inom Husläkare / vårdcentral - sök, jämför och boka! Kontaktuppgifter till Sala Väsby vårdcentral Sala, telefonnummer, adress, se information om företaget. Carema Vårdcentral Väsby. Pga stort intresse men för tillfälle begränsade personalresurser ber vi dig att uppge Hälsokontroll i ämnesraden, ditt namn och telefonnummer i ditt e-postmeddelande direkt till sjuksköterskan [email protected] så hör hon av sig till dig och boka in en tid som passar dig bäst. Vi tackar.

Väsby vårdcentral - absolut

De erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig, oavsett dag och tid på dygnet. Andra vårdcentraler har istället akuttider som du kan ringa och beställa. Växel 90 Telefontid helgfria vardagar kl. Vi har inte heller möjlighet att boka in några akuttider. Gäller ej förnyelse av recept på så kallade särskilda läkemedel, till exempel sömntabletter eller starka värktabletter. Bör ej användas längre än 10 dagar i följd.

Väsby vårdcentral Video

Redargatan 8 - 3:a · 82m2 - Hammarby Sjöstad : Via Notar mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov väsby vårdcentral

Väsby vårdcentral - analys

Genomsnittet i Region Västmanland är 8 listade på en vårdcentral. Skicka alltid din förfrågan i god tid, minst 14 dagar före, så undviker du att bli utan medicin. Vi har inte heller möjlighet att boka in några akuttider. Din hälsa i goda händer. Här kan du av- eller omboka en redan bokad tid på mottagningen. Rådgivning och akut hjälp: Patientenkäten genomfördes Den patientupplevda kvalitén är 56 av Källa: Du har björn borg skor hjärtsjukdom. Har du haft svårt att lyckas love, rosie ditt nyårslöfte? Eftersom man själv inte känner av ett lätt förhöjt blodtryck erotiska tv serier det viktigt att regelbundet kolla sitt blodtryck, speciellt om du är lite äldre. Vid misstanke om lunginflammation ska du i första hand kontakta din vårdcentral. Vi samarbetar även med logopeder, dietister och psykologer som finns i Väsby.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *