Antti reini

antti reini

Se alla Öppet arkivs program med Antti Reini. Vi träffar nykteristen Antti Reini som spelar Vares. Premiär på fredag Vares - Den smala vägens vandrare har finlandspremiär på fredag, Antti Reini spelar som vanligt Jussi Vares i den senaste av Vares-filmerna. Den här gången tar Vares tittarna med sig till Österbotten. Vares - Kaidan tien kulkijat. Reini fick sitt genombrott som skådespelare i Jan Troell-filmen Il Capitano. Han hade dessförinnan ingen större skådespelarerfarenhet men har sedan dess medverkat i många svenska och finska film- och TV-produktioner. Han har ofta spelat obehagliga karaktärer, till exempel som gangster i Hammarkullen (),  ‎Biografi · ‎Filmografi (urval).

Antti reini - let's put

Han ersätter den populära Beata Szydło, som i stället blir vice premiärminister. Polen fick en ny premiärminister Populära Beata Szydło fick gå. Så hjärntvättas vi syrier att hata judar. Det är alla onda jävla mäns fel. Grankulla planerar en försäljning av äldreboendet Villa Breda En renovering och tillbyggnad kostade 18 miljoner. Tomas Jansson har läst en ny bok om Åbos populärmusikhistoria, och funderar på stadens roll i Finlands rockvärld. Och krävs det faktiskt tre timmar för att avhandla en story alla redan känner till?

Antti reini - The

Janne är döende — här är hans viktiga uppmaning. Men vad säger det om oss som samhälle, att vi går omkring med fantasier av det här slaget? Han är en alkoholist som inte bryr sig om någonting och inte är speciellt sympatisk. Det är fest hela dagen och nu har du chansen att påverka vem som står på scen. Sune Holst i Wallander - Skytten. antti reini

Antti reini Video

Antti Reini ja Vesa Kääpä @ Food Corner, Malmi 21.1.2017

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *