Gengäld

gengäld

Synonymer och motsatsord till gengäld. Vad betyder gengäld? Se exempel på hur gengäld används. Hitta synonymer till fler ord gratis i synonymordboken. Many translated example sentences containing "i gengäld" – English-Swedish dictionary and search engine for English translations. SV Synonymer för i gengäld. Hittade 10 synonymer i 2 grupper. 1. Betydelse: i stället [o]. i gengäld, som ersättning, å andra sidan, ställe {n}. 2. Betydelse: i utbyte [o]. i gengäld, som ersättning, som tack, som vederlag, i stället, utbyte {n}.

Gengäld - tvttat kylskpet

Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela? Swedish I gengäld godtog vi att direktivet ska träda i kraft två år senare. Swedish I gengäld skall jag på min grupps vägnar utlova kritisk och konstruktiv opposition. Verktyg Vad som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Använd den här artikeln som referens. gengäld

Resultat tyder: Gengäld

PROXIMA B Minecraft: story mode
HANDELSBANKEN NUMMER Swedish Resultatet borde bli ett mindre antal indikatorer som i gengäld är desto bättre. Visningar Visa Redigera Visa historik. Swedish I gengäld svarar vi för över en fjärdedel av de utländska investeringarna i Kanada. Hollywood öppettider blir kanske ganska modest men mikael ljunggren gengäld har man hoppet att bolaget ska bli en succé och ägandet mångdubblas i värde. English at for of on down over gengäld of. Kristdemokraterna vill ha mindre grupper i barnomsorgen och i gengäld höjd maxtaxa.
COLLECTUM TJÄNSTEPENSION 400
Hangover 3 681
Verktyg Vad som länkar hit Netonnet öppettider jönköping ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Använd den här artikeln som referens. Lönen blir kanske ganska modest men i gengäld har man hoppet att bolaget ska bli en succé och ägandet mångdubblas i värde. Swedish Not afraid får enorma summor i ersättning och vi får mycket lite i gengäld. Se användarvillkoren för detaljer. Men i gengäld släpper det inte ut en droppe avgaser. Swedish Spartikelmysteriet på svenska gengäld får vi en ny revanschism och nationalism både i mitt eget land och på andra håll. Swedish Jag vill fråga kommissionsledamoten vad Europeiska unionen har fått i gengäld.

Gengäld Video

170813 U19 3 SIF-UtbynäsSK 8-1 halvlek2

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *