Canary

canary

Canary är namnet på en ny övervakningsprodukt som ger dig koll på delar av hemmet även när du inte är hemma. 99mac testar vad den kan göra. PLUS. Enkel hantering. Hög bildkvalitet. Stabil funktion. Diskret, snyggt utseende. MINUS. Saknas möjlighet att styra externa enheter. Väl kort sladd för strömanslutning. SLUTSATS. Stabil funktion och enkel hantering gör att det är lätt att tycka om Canary. Men snart glömmer du att den finns. Med sitt. Du köper produkter från Canary till bra pris med snabb leverans inom hela Sverige.

Canary - som

Canary är en bra övervakningskamera men saknar möjlighet att byggas ut med magnetkontakter, vattendetektorer, externa sirener med mera. Jag är intresserad av: Innehållet i förpackning är behagligt behändigt. Du får själv ringa polisen eller brandkåren Avsaknaden av koppling till larmcentral innebär att du själv behöver agera på ett larm eller en händelse. Om det då inte finns någon annan användare vars telefon är registrerad hos enheten växlar den över till bortaläge. Kommentera Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Om det nu funnes någon hemtelefon

Canary - Valhall

Jag har inte kunnat verifiera det uttalandet, men när jag tittar tillbaka på tidslinjen över nattens händelser konstaterar att bilden där jag flyttar nattlampan är snarast exceptionell. Det viktigaste enligt oss redan från start är att komma igång med sitt system så lätt som möjligt och vi blev först lite skeptiska till canary, men ack så fel vi hade. Vi anser att alla borde kunna åka vart de vill, göra vad de vill, och fortfarande kunna hålla koll på vad som händer där hemma. Till Canary medföljer två små klistermärken. En liten varning om självövervakade larmsystem Innan vi i detalj går in på hur enheterna fungerar och vad som är bra och mindre bra med respektive produkt vill vi höja ett varningens finger för självövervakade system, och framförallt för den nu föreslagna kombinationen. Nu kan du göra båda samtidigt!

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *