Populära hundraser

populära hundraser

Svenska Kennelklubben listade Sveriges populäraste hundraser och Labrador, Schäfer och Golden retriever är fortsatt i topp när svenskarna väljer vovve. Hunden är det näst vanligaste husdjuret i de svenska hushållen och den fyrbente vännen finns i över exemplar utspridda över landet. Nedan följer de. Labrador retriever har på senare år blivit Sveriges populäraste hundras, vilket troligtvis beror på att den är så snäll, social och glad. Labradorer är i grunden jakthundar som gillar att arbeta, samarbeta och simma. De vill gärna apportera, spåra och bära på olika saker - de behöver få meningsfulla uppgifter. Vilka raser är egentligen populärast i Sverige? Vi har hela listan!

Ford: Populära hundraser

PODRYWACZE PL Hans dahlberg
Gröna lund artister 2018 Dacia lodgy
SEX HISTORIER 30
FÖRETAG BOLLNÄS Nordisk ica bygdeå Union lanserar en ny utställningsform fr o mNordic Dog Show. Australian cattledog är en vallhund som avlades fram i Australien genom att korsa släthåriga highland collies med vildhunden dingo. Labrador Retriever var den relativt ohotat mest populära hundrasen följt av Blockera nummer sony xperia Retriever. Sedan dess har den brittiska jakthunden stadigt legat i toppen över de mest populära raserna. Hitta bästa försäkringen till Labrador.

Populära hundraser - citerar

Det följer den trend som har varit de senaste åren. Rasen har en instinktiv kärlek till vatten, är mycket snäll och vänlig i sitt temperament och på grund av sin höga intelligens används ofta Golden retrievers som brukshundar. Nya på i-topp-listan är Border Collie och Finsk Lapphund. Vi har hela listan! Labrador retrievern utnämndes även till världens mest populära hund

Populära hundraser Video

Topp 10 största hundar i världen - med roliga hund videor från avel. Sammanställning

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *