Sätraskolan

sätraskolan

Sätraskolan, Bogsätravägen 46, Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m.m. på montalbano.info I den beskrivs hur en liten grupp pedagoger på låg- och mellanstadiet använder rasistiska glåpord mot elever på Sätraskolan. Pedagoger som jobbar på och tidigare jobbat på skolan säger till tidningen att elever kallats "idiot", "babbe", "bög". Elever med slöja ska ha kallats för "påskkärring". En sexistisk. Välkommen till Stora Sätraskolan! Stora Sätra prioriterar trygghet, kunskap och färdigheter. Skolan har profilerna: Idrott för alla, Språk/media, Musik samt Textil/Design. Vi har en mycket engagerad och erfaren personalgrupp och en väl fungerande kamratstödjarorganisation. Vi satsar på läxläsning före.

Sätraskolan - har

Hjälpte informationen på den här sidan dig? Mer information om urvalsgrunder, grundskola och skolgång hittar du på Stockholms stads www. Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Nyheter Tre skadade efter farlig omkörning. Dessutom arbetar jag alltid med öppen dörr, äter i matsalen och sitter även i rasthallen och jobbar, säger hon.

Sätraskolan - CRDi

De personer Mitt i pratat med betonar att det finns många fina och bra pedagoger på Sätraskolan. De anser att en orsak är att skolledningen inte lyssnar på alla i personalen. Som vuxen reagerade hon, men det är inte alltid barnen förstår när någon går över gränsen verbalt, betonar flera lärare. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Nyheter Tre skadade efter farlig omkörning. Motiveringen var att att eleven utsatts för kränkande behandling av skolpersonal på skolan, inför andra elever. sätraskolan

Sätraskolan Video

Rivning av Stora Sätraskolan,Gävle ,HAGLUNDS montalbano.info

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *