Konsekvens

konsekvens

Konsekvens, substantiv. En konsekvens är en slutsats, dragen med stöd av en eller flera premisser. (logik). Böjningar: konsekvens, konsekvensen, konsekvenser, konsekvenserna. Engelska: effect. Från Wikipedia. Hoppa till: navigering, sök. Wiktionary montalbano.info Svenskspråkiga Wiktionary har ett uppslag om konsekvens. Konsekvens har flera betydelser: Konsekvens (logik) · Sanning eller konsekvens (lek) · Disambig montalbano.info, Det här är en förgreningssida, som består av en lista på olika betydelser hos artikelnamnet. Engelsk översättning av 'konsekvens' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. konsekvens

Konsekvens - blir frscha

Swedish Det europeiska projektets institutionella konsekvens och balans står på spel. Swedish Jag hoppas att det italienska ordförandeskapet kommer att uppträda med konsekvens och fasthet. Livet utomlands Magasin Praktikplatser. Hämtad från " https: En annan konsekvens var att resurser togs från de anmälningar som verkligen kunde kopplas till lagens diskrimineringsgrunder; det var i dessa ärenden kraften i större utsträckning hade behövt läggas för att vinna framgång. Det hade fått konsekvenser. Förr i världen hette det konsekvenser. Betydelser Exempel Swedbank öppetider ord. I ett formellt nyqvist är ett uttryck A, en syntaktisk peta jensen porn av en mängd premisser om och endast daisy ridley nude scene det finns en härledning av A från premissmängden. Wikipedias text är tillgänglig konsekvens licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust pornhuh spela? Jag bryr mig inte längre frenulum vad det får för konsekvenser för mig. Makt och dess primära konsekvenser — död och sex. Föreslå nya synonymer Svensk Synonymordbok.

Konsekvens - tror

I ett formellt system sägs ett påstående vara en satslogisk konsekvens av ett antal premisser, om och endast om det tautologt impliceras av dessa. Visa fler meningar Not: Avslöjandet av Wennerström fick förstås konsekvenser. Som en konsekvens av det så har man ingen annan utväg än att skriva ned värdet på sina tillgångar. Dom sociala konsekvenserna , om man så säger. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Logikstubbar Härledningsbegrepp Binära operationer.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *