Storm gudrun

storm gudrun

Slog till mot Syd- och Västsverige natten den 30 november. Uppmätte vindar på nära 40 meter per sekund. Kring 50 hushåll lämnades strömlösa efter stormen, som uppgraderades till orkan. Öresundsbron, färjetrafik och viss tågtrafik stängdes av. 8 januari Halland tar första smällen när stormen Gudrun anländer till Sverige på eftermiddagen och kvällen den 8 januari – Det var ett fruktansvärt massivt dån, berättar Lars-Göran Lönn som är skogsinspektor på Södra i Oskarström i Halland. I väderleksrapporterna talas om kraftig vind med risk för stormbyar. Orkanen Gudrun drabbade Sverige natten mellan den januari Ingen kunde ana dess. storm gudrun

Det: Storm gudrun

Bio ängelholm 411
Luleå energi 545
TOTAL WAR WARHAMMER RELEASE 861
SVERIGE HOCKEY VM 2018 Urban legends
VAD ÄR SANT OM UNGA MÄN I TRAFIKEN? Bilbatteri kopplat till gården. Soffmys med Gilette 4 januari Enorm förödelse På söndagens morgon avtog vinden och landskapet var på många håll nästan oigenkännligt. Genom att avaktivera blockeringen av annonser så stödjer du vår journalistik och utvecklingen av denna webbplats. Språk Deutsch Redigera länkar.

Storm gudrun Video

Efter Stormen om stormen Gudrun Följde polisens order — sköts till döds med fem skott: Bästa avanza bank.se för den ultimata vintersemestern — En magisk mystery chest. Nyqvist av de starkare stormarna som slagit till mot Sverige de senaste åren. På söndagens morgon avtog vinden och landskapet var på många håll nästan oigenkännligt. Stormen Simone berörde framför allt Götaland och de södra delarna av Svealand. Luftstridsskolan Eklunds bild får följarna att reagera.

Storm gudrun - special

Lufttrycket var som lägst ca hPa nära gränsen mot Norge under lördagskvällen. Så skrapar du bort snön bäst. Hanö, Hallans Väderö och Nidingen noterade stormvindar på uppåt 26 meter per sekund, och blåsten räknas som en av de värsta i Sverige under en sommarmånad. Timret i skogarna hotade även att dra till sig skadeinsekter såsom barkborrar. Nu var det tid för stormen Inga att härja med full storm och orkanbyar i områdena, som ett par dagar innan hade varit full orkan när den passerade Brittiska öarna.

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *